ΤΣΙΝΕΚΙΔΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Calvin Klein Men 25200256

139,00
Ανδρικό ρολόι Calvin Klein με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, ασημί κάσα και ανθρακί καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Calvin Klein Men 25200264

169,00
Ανδρικό ρολόι Calvin Klein με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, ασημί κάσα και ανθρακί καντράν με χρονογράφους. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Calvin Klein Men 25200267

205,00
Ανδρικό ρολόι Calvin Klein με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε ανθρακί χρώμα, ανθρακί κάσα και μαύρο καντράν με χρονογράφους. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Calvin Klein Men 25200265

179,00
Ανδρικό ρολόι Calvin Klein με δίχρωμο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί κάσα και μπλε καντράν με χρονογράφους. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPFZF007

169,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker με μπρασελέ milanese από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό χρώμα, ροζ χρυσή κάσα και μαύρο καντράν με floral σχέδιο. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPTAS107

169,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker από ανοξείδωτο ατσάλι με σκούρο κόκκινο δερμάτινο λουρί, ροζ χρυσή κάσα σε τετράγωνο σχήμα και ροζ καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPSEF901

169,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο δερμάτινο λουρί, ροζ χρυσή κάσα και μαύρο καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPSEF904

169,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker από ανοξείδωτο ατσάλι με λευκό δερμάτινο λουρί, ροζ χρυσή κάσα και λευκό καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPHTS010

199,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε κίτρινο χρυσό χρώμα, χρυσή κάσα και λευκό καντράν με floral σχέδιο. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPHTS011

199,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί χρώμα, ασημί κάσα και ανοιχτό πράσινο/μπλε καντράν με floral σχέδιο. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPPOF904

139,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker από ανοξείδωτο ατσάλι με πράσινο δερμάτινο λουρί, κίτρινη χρυσή κάσα και ανοιχτό γκρι καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description

Ted Baker BKPPOF903

139,00
Γυναικείο ρολόι Ted Baker από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ δερμάτινο λουρί, ασημί κάσα και ανοιχτό γκρι καντράν. Το ρολόι διαθέτει ορυκτό κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης και μηχανισμό quartz.
Read more description