Εφόσον έχετε αποφασίσει να προβείτε σε παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για την διευθέτηση της έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

  1. Τραπεζική κατάθεση

Κατά την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Κατά την κατάθεση το όνομα δικαιούχου που θα εμφανίζεται είναι Σταύρος Στυλ. Τσινεκίδης. Με σκοπό τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, εφόσον προχωρήσετε σε κατάθεση, αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με email στο info@tsinekidis.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά για το ποσό και την τράπεζα που επιλέξατε στο τηλέφωνο 2510 230303. Η κατάθεση σας μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

α) Eurobank – ΙΒΑΝ GR6302602250000170201134522

β) Εθνική Τράπεζα – GR2201102150000021501131904

 

  1. Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Υφίσταται η δυνατότητα πληρωμής κατά την παραγγελία μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πλήρη ασφάλεια, μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank με το σύστημα 3D SECURE που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής και δεν κοινοποιεί τα στοιχεία πληρωμών στην επιχείρηση. Μπορείτε να κάνετε πληρωμή με άτοκες δόσεις εφόσον η πιστωτική σας κάρτα σας ανήκει στη λίστα με τις αποδεκτές κάρτες για άτοκες δόσεις, που υποστηρίζονται από το σύστημα.

Κάρτες: MasterCard, Visa, UnionPay

 

  1. Αντικαταβολή

Εφόσον το επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς μέσω courier και πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σε εσάς.

 

  1. Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και πληρωμής της παραγγελίας σας με παραλαβή από το κατάστημα.